Arriba la Marxa BTT Xtreme a Torredembarra aquest diumenge

Ofereixen diferents circuits i també diferents categories per la competició

0
612

Arriba la Primera marxa organitzada pel club Bikepark Costa Daurada Torredembarra, experts en Trial i des de fa uns anys amb escola de BTT també especialitzada en tecnificació. Coneguts per organitzar competicions molt ben pensades i cuidant els detalls, ja tenen més de 130 inscripcions.

Ofereixen dos 2 circuits, un curt i assequible d’uns 30km, i un llarg extrem, exigent, amb trialeres i molt tècnic d’uns 55km, i tot sense travessar cap carretera. La ruta llarga tindrà moltes trialeres de dificultat alta i senders amb pedra i molt tècnics. Des de el primer dia s’avisa que la ruta és molt tècnica, el que provoca un cansament extra als 1.200m de desnivell acumulat.

Amb diverses categories, Junior (des de 15 anys), Elit, Femina, M30, M40, M50+, Elèctriques, hi haurà trofeus pels 3 primers de cada categoria. Es tindrà planell amb aparcaments i ubicació de dutxes, al Pavelló municipal, que estaran obertes tot el matí excepte de 14 a 15h. A més hi haurà massatgista de 11.30 a 13.30 i servei de bar tot el matí per esmorzar i dinar.

Continuen obertes les inscripcions.

 

FER UN COMENTARI