Afectacions de trànsit aquest diumenge a Salou en motiu de la Challenge 2017

Aquesta competició consisteix en nedar 1,90 km a la platja de Llevant, posteriorment fer 90 km en bicicleta i, per últim, 21,1 km corrent

Demà diumenge 28 de maig tindrà lloc, a Salou, la prova esportiva Challenge Salou 2017, amb categoria de triatló, que aplegarà a més d’un miler de participants. Aquesta competició consisteix en nedar 1,90 km a la platja de Llevant, posteriorment fer 90 km en bicicleta i, per últim, 21,1 km corrent.

El recorregut en bicicleta, que farà quatre voltes, s’iniciarà al Passeig Jaume I, passarà per l’Avinguda Andorra, la Plaça Europa, la C31, l’Avinguda Països Catalans, el carrer Joan Fuster i l’Avinguda Pere Molas.

Pel que fa a la cursa, es durà a terme al passeig Jaume I i Passeig Miramar (sempre per la vorera o la zona de vianants). És per això que com a mesura de prevenció es prohibirà circular en bici pels dos passejos, tot assegurant i protegint la convivència dels participants amb els vianants i l’accessibilitat a les zones de platja per part de l’organització. Així doncs, es prohibirà estacionar des de les 22h del dissabte 27-05-2017 fins a les 14h del diumenge 28-05-2017 a la C31b ambdós sentits de circulació, des de Plaça Europa fins a la Plaça de La Sardana, a l’Av. La Pedrera, a Països Catalans en sentit a l’Av. Pere Molas- c. Joan Fuster, i c. Joan Fuster sentit de Països Catalans – Plaça Maria Manent.

Pel que fa als talls de circulació, aquests es duran a terme des de les 7h fins a les 14h del diumenge 28-05-2017, i afectaran al Passeig Jaume I en sentit c. Barcelona – Av. Andorra, Av. Andorra en sentit Carles Buïgas – Plaça Europa, a la C31b ambdós sentits Salou – Tarragona, a l’Av. La Pedrera, a l’Av. Pere Molas en el sentit de circulació de Plaça Europa a Vilaseca, el tram des de Plaça Europa a la rotonda de Països Catalans, l’Av. Països Catalans en sentit a l’Av. De Pere Molas al c. Joan Fuster, del c. Joan Fuster en sentit de l’Av. Països Catalans a la Plaça Maria Manent, i a la Plaça Europa.

L’organització, per tal de facilitar la mobilitat tant als esportistes participants en la Challenge com als salouencs i visitants adoptarà les següents accions, pel que fa a la cursa en bici:

S’instal·laran cartells informatius als llocs per on arriben vehicles des d’altres municipis o direccions a fi i efecte de que durant aquest període de temps (de 07:00 a 14:00 hores) es pugui facilitar als conductors una alternativa al trànsit i no es quedin bloquejats.
A l’entrada des de Reus ( C14, AP7, A7, Camí de Cavet) els vehicles només podran circular en la zona compresa entre l’Av. Andorra fins a la Plaça Venus. Per anar a Vilaseca, Tarragona, La Pineda, Cap Salou o carrers entre l’Av. Andorra i el Cap Salou ho hauran de fer per AP7 o A7 en sentit Vilaseca – La Pineda -Cap Salou – Pla de Maset.
Els vehicles que arribin des de Vilaseca per l’Av. Pere Molas seran desviats a la Plaça Maria Manent – el c. Joan Fuster- la C-31b o el c/ Joan Fuster- Països Catalans – Plaça Europa – i c. Major. Així mateix, els vehicles que circulin des de Tarragona en direcció a Salou per la C-31b seran desviats en direcció a Vilaseca o La Pineda.

Els vehicles de La Pineda, els de Cap Salou i la resta d’urbanitzacions, podran arribar a Salou pel Pla de Maset i seguir fins a l’Av. Andorra. Recordar que aquesta alternativa serà tant per l’anada com per la tornada.

Tots aquells que vulguin visitar Port Aventura des de Salou només podran fer-ho anant pel Pla de Maset en direcció a La Pineda, i seguir cap a Vilaseca, o per la C-14 en direcció Reus – A7. El tall de circulació també afecta al transport públic de persones, havent-hi les diferents empreses d’aquest gremi d’adoptar mesures per garantir els desplaçaments dels usuaris.