S’inicien les classes dirigides al Pavelló Poliesportiu de Constantí

A partir de l’1 d’octubre es tornen a engegar les classes dirigides al Pavelló Poliesportiu municipal. La instal·lació esportiva ha reobert aquest mes de setembre amb estrictes mesures de seguretat i higiene, i seguint les recomanacions i la normativa prevista pel Covid-19.

L’horari d’obertura del pavelló és de 9 a 14.30 h i de 16 a 21.30 h de dilluns a divendres. Els esportistes i/o usuaris han de deixar lliures les instal·lacions 15 minuts abans de l’hora de tancament. La instal·lació romandrà tancada al migdia per efectuar treballs de desinfecció. D’altra banda, a partir del mes d’octubre s’aplicarà un 50% de descompte a les diferents quotes dels abonats i a les noves altes.

Gràcies a l’ampliació del gimnàs, la instal·lació pot oferir amb garanties la realització d’activitat física tant a nivell cardiovascular com a nivell de tonificació. S’ha habilitat la zona del passadís per a la realització de les classes dirigides i màquines cardiovasculars. El gimnàs queda habilitat per a la realització de la resta d’activitats.

Les classes dirigides que es realitzaran a partir de l’1 d’octubre són pilates cicling, tono, cardio, zumba i G.A.C. Els horaris d’aquesta activitats dirigides es poden consultar a www.constanti.cat