Renfe amplia la connexió entre PortAventura i Barcelona per Halloween

El nou servei es mantindrà fins dissabte 14 de novembre

Fins al 15 de novembre de 2020, els viatgers de Renfe podran gaudir de Halloween a PortAventura Park. Per facilitar la tornada dels clients els dissabtes des d’avui fins el 14 de novembre, Rodalies reforça el servei de la línia R17 amb un nou tren amb sortida de Salou-Port Aventura a les 21.10 i arribada a Barcelona Sants a les 22.32. Amb aquest nou servei el clients de PortAventura podran gaudir fins el tancament del parc de tota l’activitat de Halloween.

Els bitllets combinats de Rodalies de Catalunya ofereixen el desplaçament des de qualsevol estació del servei de rodalies fins a PortAventura incloent tant el viatge d’anada i de tornada en qualsevol servei de Rodalies de Catalunya, i l’entrada d’un dia al parc. Els clients disposen de diferents modalitats per adaptar-se a les seves preferències.

Els usuaris poden fer servir els trens de Rodalies de Catalunya de la nova línia de Regionals R17 (Barcelona Est. de França – Tarragona – Salou-Port Aventura) a més, la línia RT2 (L’Arboç- Tarragona – Salou-Port Aventura/Cambrils) que connecta l’estació de Salou-Port Aventura amb les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès i l’Alt Camp.