Esquerra Constantí, PDeCat i Iniciativa acorden concórrer junts a les properes municipals

Ho faran amb la marca COMPROMÍS PER CONSTANTÍ

Els tres grups municipals aposten per repetir la fórmula d’èxit que van obtenir treballant conjuntament al llarg d’una legislatura.

Els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), PDeCAT i Iniciativa a Constantí han arribat a un acord per sumar forces de cara a les eleccions del 26 de maig. Ho faran amb el nom Compromís per Constantí – Acord Municipal.

El conjunt dels sis regidors actuals admeten que a partir del referèndum de l’1 d’octubre es va generar un moviment ciutadà que demanava explícitament unir esforços en clau també de política municipal. L’objectiu és repetir el mateix model que va funcionar quan els tres grups municipals van formar part de l’equip de govern al consistori constantinenc.

L’experiència adquirida al llarg d’aquest temps indica que el treball en equip i els resultats van ser satisfactoris. Per tal de reprendre de nou el mateix rumb i posar fil a l’agulla als projectes que tenen en comú, les tres formacions estan convençudes que “juntes poden suposar un revulsiu i una renovació per la política a Constantí.”

Aquest acord municipal vol comptar amb la participació ciutadana, organitzant assemblees participatives per acabar d’arrodonir un programa electoral que respongui a les principals inquietuds dels habitants del municipi i recollir així la seva veu amb els aspectes que generen més preocupació. Tanmateix aquesta col·laboració ha de permetre seguir potenciant aquelles polítiques que es van impulsar, amb les tres formacions, al llarg de l’anterior mandat i que han tingut continuïtat fins el dia d’avui.

Durant els pròxims dies es donaran a conèixer els noms de les persones que configuraran la llista.