Cs denúncia l’ús partidista de les xarxes socials per part de l’Ajuntament de Salou

El Grup Municipal considera que trenca amb la neutralitat i és una falta de respecte cap a la ciutadania

0
436

El grup municipal de Ciutadans (Cs) de Salou ha denunciat a la Junta Electoral de Zona “l’ús partidista de les xarxes socials per part de l’Ajuntament”. Així ho ha fet saber l’advocat i portaveu de l’agrupació de Ciutadans a Salou, Pere Huguet.

Tal com ha explicat Huguet, “fa uns dies ho vam comunicar a l’Ajuntament amb la intenció que rectifiqués, ja que així ho estableix l’article 50 de la LOREG (Llei Orgànica del Règim Electoral General) i la Instrucció 3 de la Junta Electoral Central”. Segons la normativa, quan hi ha un procés electoral no es poden utilitzar els mitjans públics per fer propaganda partidista. Situació a la qual, segons l’advocat, el consistori salouenc ha contestat “incrementant l’ús, il·legítim, de les xarxes socials”.

Per aquest motiu, la formació taronja ha decidit fer un pas endavant i denunciar el cas a la Junta Electoral de Zona. Segons ha explicat el portaveu de l’agrupació de Cs a Salou: “hi ha un enllaç als perfils de Facebook i Twitter de l’Ajuntament que porten al perfil de l’alcalde, Pere Granados, on hi ha tota la informació de la campanya electoral”. Qüestions que, segons Huguet, trenquen amb la neutralitat dels espais públics i que denota “falta de respecte cap als ciutadans i al poble democràtic”.

FER UN COMENTARI