Aprovació de la moció del PP en defensa del desgreuge al poble aragonès

David Chatelain ha destacat que el 'post' d'Eduard Pellicer al Facebook no és el missatge que l'Ajuntament vol transmetre

Aquest matí, al ple ordinari de Cambrils s’ha dut a terme l’aprovació de la moció presentada pel Partit Popular en defensa de la imatge turística del municipi i en desgreuge al poble aragonès. David Chatelain, portaveu del PP, ha explicat que el missatge que va publicar Eduard Pellicer, regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies, a Facebook el que fa és “comprometre la imatge de Cambrils”. I ha afegit: “Compromet allò més important per nosaltres, el nostre nom”. Per això, Chatelain demanava la dimissió de Pellicer.

Pellicer ha assegurat que ell va demanar perdó i ho ha tornat a fer, dient que el seu partit ERC també votava a favor la moció. La moció s’ha aprovat per unanimitat per part dels 21 regidors de Cambrils. El seu missatge va ser “Pumas bienvenidos a #cambrils”, que es va viralitzar a les xarxes social, ja que “puma” és l’acrònim utilitzat per dir “Putos Maños“. El regidor va esborrar el missatge, però no abans que s’hagués fet viral.

Una altra aprovació duta a terme en el ple ha estat l’aprovació, també per unanimitat, de la sol·licitació a l’Agència d’Habitatge de Catalunya la creació per part de l’Ajuntament d’una Oficina Local d’Habitatge per tal que el municipi pugui “avançar i créixer”, com ha esmentat Eduard Pellicer. En referència a l’avanç de Cambrils, els 21 regidors han aprovat per unanimitat aprovar la V Addenda i pagament al II Conveni entre la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Cambrils per a la gestió de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV.