Obertes les inscripcions per la Caminada Popular de Constantí al Morell

El diumenge 24 d’octubre tindrà lloc una Caminada popular que anirà des de Constantí fins el Morell. A partir del dia 11 i fins el 21 d’octubre (ambdós inclosos) es poden fer les inscripcions per participar d’aquesta activitat organitzada conjuntament amb l’Ajuntament del Morell.

Tal com ja es va fer durant el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” en les caminades per conèixer i descobrir els masos del terme, aquesta caminada comptarà amb l’acompanyament del guia Oriol Nicolau, i amb la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, que participarà en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs. La sortida està prevista a les 9.30 hores des del Parc de la Mòbila i el recorregut serà aproximadament d’uns 10,5 km. Al migdia es farà un dinar de motxilla a la Granja dels Frares (El Morell) i la tornada fins a Constantí es farà en autobús

El preu de l’activitat és de 2 euros. Les inscripcions s’han de fer a la recepció de l’Ajuntament de Constantí, o bé al telèfon 977 52 05 21 o al correu citaprevia@constanti.cat.

Dintre del seu calendari cultural, l’Ajuntament de Constantí continua promovent aquestes caminades populars com una activitat per fomentar l’activitat física i el coneixement del patrimoni i l’entorn.