L’Institut de Constantí celebra l’acte cloenda de curs

A més, ha iniciat la matriculació per al curs 2021-22

Aquesta setmana s’ha iniciat el període de matriculació per al curs 2021-22 a l’Institut de Constantí. Del 14 al 18 de juny es poden matricular els alumnes que s’incorporen nous al centre. La matriculació es podrà fer de forma telemàtica. Del 28 de juny al 2 de juliol es podrà fer la matriculació per part dels actuals alumnes del centre. En aquest cas, també es donarà prioritat a l’opció telemàtica.

D’altra banda, aquest passat dilluns 14 de juny es va fer l’acte de graduació, cloenda de curs i entrega d’orles als alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat. Va ser un acte molt emotiu que va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny. Degut a la situació sanitària l’acte no s’ha pogut fer amb la presència de les famílies. Tot i això, es va enregistrar i durant aquests pròxims dies es podrà veure a través del web i xarxes socials de l’Institut.

Durant aquesta setmana (15 i 16 de juny) s’han fet activitats de reforç per a l’alumnat d’ESO i s’han lliurat les notes de la tercera avaluació.  Els dies 17 i 18 de juny es faran les proves extraordinàries i de recuperació de l’ESO. El curs finalitzarà aquest divendres 18 de juny.

Els dies 21 i 22 de juny, l’alumnat podrà acudir al centre per retornar els llibres del programa de reutilització, endreçar l’aula i acomiadar el curs amb el/la tutor/a corresponent.

Des de la direcció de l’Institut s’ha volgut destacar que aquest ha estat un curs excepcional i difícil i s’ha volgut fer un agraïment a tota la comunitat educativa, mestres, alumnes, personal de neteja i treballadors/es del centre, i famílies en general, per la seva  actitud exemplar.