L’Impossible torna amb màgia, circ, mentalisme i grans il·lusions a la Canonja

Espectacular i valent, torna l’Impossible a la Canonja. Resistint-se al seu propi nom el festival de màgia canongí arriba a casa nostra el primer cap de setmana d’octubre.

“Un any més hem pogut organitzar aquest festival amb un cartell de molta qualitat artística i ja son 16 anys consecutius”, comenta el primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Salvador Ferré. Com sempre l’Impossible compta amb una variada programació d’espectacles de tot tipus i, Salvador Ferré afegeix que, “n’hi ha de gratuïts que es fan als carrers i places del municipi i d’altres de pagament que es faran al Poliesportiu Municipal”.

També comenta que “igual que l’any passat volem destacar el fet d’haver duplicat sessions.
Hem comptat amb la bona disposició d’artistes, tècnics i gestors per tal de facilitar aquesta situació, ja que significa un augment de feina considerable per a totes aquestes persones”.

La presentació pública del festival tindrà lloc el dimecres 29 de setembre a la Sala d’actes de l’Escola la Canonja i comptarà amb un tast de màgia de prop a càrrec de l’assessor del festival, Mag Gerard.

El divendres dia 1, en dues sessions, es podrà gaudir de l’habitual Gala Internacional de màgia amb artistes com Pepín Banzo, un vell conegut del festival en el que va actuar com a presentador; Sasha & Connie especialistes en grans il·lusions amb una posada en escena moderna que posaran el toc d’espectacularitat a la gala; David Blanco, especialista en mentalisme i màgia de saló que presentarà una de les seves creacions on un espectador podrà guanyar 500 €; el Mago Félix que porta a l’excel·lència el difícil art de la manipulació; i el Senyor Pérez, un personatge molt màgic que ens farà recordar la nostra infantesa amb un número poètic de bombolles de sabó que ha estat premiat a nivell nacional i a França.

El dissabte, Eduard Juanola ens proposarà  pujar sobre la corda que separa el que és possible del que és impossible, amb l’objectiu de divertir-nos i sorprendre’ns. Una proposta original per gaudir el matí en família.

El vespre i la nit del dissabte seran Nit de mentalisme i Freak Show amb Luis Pardo i Maximiliano Stia. El mentalista Luis Pardo, conegut per les seves intervencions televisives, ens presenta un espectacle fascinant per gaudir de l’impossible. És la combinació perfecta del mentalisme i la psicologia humana, un espectacle pur de PsychoMàgia. S’endinsarà en els racons dels teus pensaments, no només per a llegir-te la ment, sinó per a interpretar-la i manipular els teus pensaments fins a límits sorprenents. Maximiliano Stia és un artista polifacètic que combina el clown, el circ i la màgia amb una posada en escena que recrea el teatre de varietats que es va fer popular als EE.UU amb el nom de Freak Show. Maximiliano ha estat presentador del Circ Raluy en diferents temporades i en aquesta ocasió ens presentarà els seus números més sorprenents.

Finalment, el diumenge al matí es clourà el festival amb l’actuació de la divertida companyia Tiritirantes que combina diferents disciplines del circ amb la màgia.