L’FCF a la presentació de La Pobla de Mafumet CF

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha assistit a la presentació de La Pobla de Mafumet CF, previ al derbi amb el CF Reus B

Andreu Subies, president de l’FCF, acompanyat d’en Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat per Tarragona de l’FCF, ha assistit al derbi de la tercera divisió nacional, grup V, que ha enfrontat els pobletans contra el filial del Reus Deportiu, amb resultat d’1-0 a favor de l’equip local.
Previ a la celebració del partit, Joan Maria Sardà, alcalde de la Pobla, i en Ivan Carrasco,
president del club, han mostrat a la delegació federativa les noves instal·lacions del club, en un esforç conjunt de l’entitat i del municipi per respondre al repte de modernitat neccesari pel projecte esportiu del primer equip.
També han participat de la visita en Ricardo Pacheco, directiu FCF, en Ferran Garcia, delegat del CTA a Tarragona, en Raül Font, president del Consell Esportiu del Tarragonès i na Estefania Serrano, regidora d’esports de la Pobla de Mafumet.
El derbi s’ha aprofitat per fer la presentació de totes les categories del club, amb més de 250 jugadors a sobre de la gespa, amb una graderia plena i un ambient clarament festiu.