L’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” i Constantí Ràdio organitzen un vermut musical virtual per Sant Jordi

Des de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí ens proposen participar, el dia de Sant Jordi, al Vermut Musical que han preparat per a tots nosaltres interpretant unes cançons dedicades o relacionades amb la rosa i amb Sant Jordi. Així doncs, dijous 23 d’abril ens conviden a tots, instrumentistes i cantants, a interpretar a la vegada les melodies de les cançons sobre un acompanyament musical que es retransmetrà per Constantí Ràdio (97.9 FM).
Els participants ja poden practicar les cançons amb l’acompanyament musical a través dels enllaços a les partitures, les lletres, els àudios i els àudios d’acompanyament, que ja es poden trobar al web i xarxes socials de Constantí Ràdio.
El dia de Sant Jordi, a les 13 h, caldrà sintonitzar Constantí Ràdio i apropar l’aparell de música al balcó perquè l’acompanyament s’escolti des del carrer. Els participants, sortiran als balcons, a l’hora establerta i podran tocar o cantar la cançó sobre l’acompanyament musical que s’emetrà en aquell moment a través de l’emissora municipal.
Des de l’Escola de Música es demana que, per anar sincronitzats, cal que l’acompanyament musical es sintonitzi per la ràdio, a través del 97.9 FM. Si ho féssim amb mòbil o ordinador, no aniria sincronitzat.
Les cançons que s’escoltaran i es podran interpretar pels participants són les següents: A les 13 h escoltarem: “Sant Jordi” (versió de Dàmaris Gelabert); a les 13.03 h: “The Rose”, d’Amanda McBroom Bette Midler. I a les 13.07 h: “La rosa”, del musical El Petit Príncep (música de Manu Guix).
Els organitzadors conviden a tots els participants a fer un vídeo o fotografia de la seva actuació i compartir-les a les xarxes socials de Constantí Ràdio o fer-les arribar a constantiradio@gmail.com per a, després, fer-ne un petit reportatge.