Les escoles i la Biblioteca Municipal de Constantí presenten el projecte “Contes confitats des de casa”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, juntament amb la Biblioteca Municipal de Constantí, posen en marxa aquesta setmana el projecte “Contes confitats des de casa”. L’objectiu és mantenir contacte amb els infants amb activitats que puguin resultar tan properes com sigui possible i fer una mica d’acompanyament a través de les xarxes socials. En aquest sentit, s’aprofita el vincle amb els contes, ja que els alumnes de les escoles assistien cada setmana a una sessió de contes a la Biblioteca amb la Mirmiga.

Així doncs, a partir d’aquesta setmana i fins que s’acabi el curs cada dimecres (l’Escola Mn Ramon Bergadà) i cada dijous (l’Escola Centcelles) penjaran un conte al seu blog. Aquests contes es compartiran a través de les xarxes socials. A banda, des de la Biblioteca també es penjarà algun conte al blog de la Mirmiga (https://formigamirmiga.wordpress.com/).

Aquest dimecres i dijous, aprofitant la celebració de la Diada de Sant Jordi, els contes confitats també els podreu trobar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Constantí.