La seguretat i la prevenció marquen l’inici de la Festa Major a la Pobla de Mafumet

L’aforament limitat, el control de temperatura, el rentant de mans amb gel hidroalcohòlic i l’ús de mascareta en tot moment, entre les mesures de control

La Pobla de Mafumet ja respira l’ambient de Festa Major, si bé enguany la situació és atípica. No hi ha actes multitudinaris, ni aperitius populars ni cap altra activitat que pugui suposar un risc per al a salut col·lectiva dels participants en el conjunt d’un programa d’actes que, si bé pretén com sempre oferir propostes de lleure de qualitat per a tothom, prioritza un altre component per damunt de tot: la seguretat de les persones.

Per això, l’Ajuntament ha activat un dispositiu destinat a garantir les condicions de seguretat de tots els participants en qualsevol dels actes previstos en el programa d’actes. Aquest dispositiu va ser activat ja en la lectura del pregó, a on tots els assistents van superar un control de temperatura, així com també van rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir al Casal Cultural, a on el pati de butaques presentava un estat atípic amb seients bloquejats per al seu ús.

D’igual manera, el concert de Sopa de Cabra, l’espectacle de circ amb The Sullivan’s i qualsevol altra activitat de Festa Major que compti amb públic assegut ho farà amb una distribució de cadires separades, així com amb el preventiu control de temperatura i rentat de mans previ a l’accés als espais festius.

Tot plegat és possible gràcies a la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, així com a l’intens treball que la Brigada Municipal està duent a terme durant el període de Festa Major, en tasques com la distribució de cadires, el control d’accessos i el suport logístic i assistencial per assolir l’objectiu d’una Festa Major segura per a tothom.
Entrades a la venda

D’altra banda, l’Ajuntament ha ampliat el període de venda d’entrades per a aquells espectacles que encara compten amb localitats disponibles, com són l’espectacle infantil ‘Fiesta Party’ amb el grup musical Pica-Pica (23 de juny, 18.30 h), la sessió de teatre a la fresca amb l’obra ‘El pare de la núvia’, amb Joan Pera (25 de juny, 21.30 h) i el concert de Festa Major, amb Ginestà i Blaumut (25 de juny, 22.30 h). Tots tres espectacles tindran lloc a la pista coberta del CEM, i les entrades estan a la venda al Casal Cultural, de 9 a 13 h els dies feiners.