La residència Les Vinyes de Falset ja no té cap positiu i es reobrirà a les visites

En aquest centre han mort una quarantena de residents per covid-19

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Residència les Vinyes de Falset ja no té cap resident positiu o amb simptomatologia de covid-19 i ja se la considera una residència verda. El centre ha passat per un brot, detectat al setembre, que va acabar amb la vida d’una quarantena de residents infectats. Davant l’alarmant nombre de defuncions la Generalitat va intervenir el centre fa unes setmanes.

Actualment, la residència compta amb 76 usuaris. Des del centre, gestionat des de la intervenció del Departament de Salut per STS Gestió, s’estan aplicant els protocols pel que fa a comunicació als familiars i informació diària, segons informen fonts de Salut. Així mateix, es treballa per tal que els familiars puguin realitzar visites als residents en les condicions òptimes de seguretat.

Segons informen fonts del Departament de Salut, el centre continua aplicant el pla de comunicació que s’ha vertebrat en tres eixos: videotrucada als familiars, informació sobre els canvis i funcionament del centre mitjançant grup de Whatsapp i informació telefònica segons l’estat de l’usuari sobre l’evolució.