La Pobla presenta més d’una trentena de cursos formatius subvencionats

Una part d’aquests cursos s’ofereixen en format presencial i una altra, en format online

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Entrem al mes de setembre i ben aviat, començarà el curs escolar i amb ell, la tornada a les aules i a la rutina. Com és habitual en aquesta època, l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet posa a disposició dels veïns i veïnes del municipi, un seguit de cursos formatius que tenen l’objectiu d’oferir sortides professionals i formatives per als seus assistents.

El programa de cursos formatius per a la propera tardor i hivern, inclou un total de 34 activitats subvencionades, una part de les quan s’ofereix en format presencial i l’altra, en format online.

Entre el conjunt de cursos formatius presencials que s’ofereixen, hi ha el de carretó elevador frontal i retràctil, el de manipulació d’aliments i altres adreçats a l’àmbit educatiu, com ho són el de monitor de menjador i transport escolar, el d’auxiliar d’educació especial i els de premonitor i monitor de lleure, adreçats especialment, a joves que es vulguin introduir en aquesta especialitat.

D’altra banda, entre els cursos en format online que s’han posat a disposició dels veïns i veïnes de La Pobla de Mafumet, n’hi ha diversos i tenen una durada d’entre 6 i 120 hores. A nivell de programes informàtics, s’ofereixen cursos de Word i Excel en nivell bàsic i avançat.

També hi ha a disposició dels usuaris, cursos d’anglès compresos entre els nivells A1 i B2. Així mateix, hi ha una àmplia gamma de propostes més, entre les quals destaquen per exemple, els cursos sobre seguretat alimentària (manipulació d’aliments i reglament d’al·lergògens) o els de gestió d’equips de treball, prevenció de riscos laborals o gestió de la salut i la seguretat en el treball.

Es pot consultar el conjunt d’aquesta oferta formativa i del procés d’inscripció al web municipal, poblamafumet.cat.