La Pobla, la Fundació ”la Caixa” i CaixaBank renoven el seu compromís amb les persones necessitades

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet destinarà l’aportació rebuda a ajudar persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank han formalitzat un cop més el conveni de col·laboració anual que, en aquestes dates, acostumen a rubricar en favor del sector de la societat més necessitada.

Aquest conveni s’ha traduït en una aportació de 4.000 euros que la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha lliurat a l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet. En aquesta ocasió, la finalitat de la col·laboració recentment signada és ajudar persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial.

Joan Maria Sardà, alcalde de la Pobla, i Alexis Gómez, director de banca d’Institucions de CaixaBank, han rubricat el lliurament d’aquesta col·laboració que el consistori pobletà destinarà a col·laborar amb la millora de la qualitat de vida de persones amb necessitats especials, ja siguin aquestes de tipus físic, psíquic o sensorial.

Cal recordar que l’Ajuntament de la Pobla té actualment en marxa una iniciativa de caire social, adreçada a les persones amb diversitat funcional. L’acció es concreta en un programa de subvencions per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial, per a l’adquisició o lloguer de productes de suport o ajuts tècnics que els permetin augmentar la seva autonomia personal i, per tant, millorar la seva qualitat de vida i benestar, així com fomentar la seva inclusió social. El termini de presentació de sol·licituds finalitza aquest dimarts, 30 de novembre.