La Pobla de Mafumet felicita l’aniversari dels seus infants durant el confinament

L'Ajuntament, a través de l'equip de Vigilants Municipals i dels voluntaris de Protecció Civil, obsequia els infants amb pastís, llaminadures i un petit detall

Trencar la monotonia i oferir un record especial enmig d’una situació difícil, com és celebrar l’aniversari en confinament i sense poder compartir l’alegria d’aquest dia amb els familiars i amics. Aquest és l’objectiu que s’ha proposat l’Ajuntament de La Pobla, que acudeix a felicitar els infants en el dia del seu aniversari.

Ho fa a través de l’equip de Vigilants Municipals i dels voluntaris de Protecció Civil, que es desplacen fins a la llar dels infants per obsequiar-los amb una visita, que inclou el lliurament d’un pastís d’aniversari, llaminadures i un petit detall per celebrar aquest dia tan especial.

La iniciativa ha tingut una molt bona acollida entre la població pobletana i, especialment, entre les famílies que troben en aquesta mesura una manera de celebrar de manera especial l’aniversari dels seus fills i filles.

A més, aquesta iniciativa no es limita només als infants que fan anys, sinó que l’Ajuntament, en nom del municipi i a través de l’equip de Vigilants Municipals i dels voluntaris de Protecció Civil, també felicita aquells matrimonis que celebren les seves noces. Aquest és el cas de Francisco Enamorado i Matilde Torvisco, els quals el passat 13 d’abril van rebre la visita municipal per celebrar els seus 45 anys de matrimoni.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de La Pobla segueix impulsant mesures que permetin als seus habitants gaudir de records agradables en temps de confinament, així com també ofereix propostes culturals i de lleure a través dels perfils municipals a les xarxes socials de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube i, també, a l’app femPobla.