Ingressen a presó dos homes pels robatoris en quinze domicilis de Salou

Dos homes més ja van ingressar a presó pels mateixos fets a principis d’abril

Imatge d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra la Unitat d’Investigació de Tarragona van detenir el dia 10 d’abril a Salou (Tarragonès) dos homes de 18, i 19 anys, de nacionalitat marroquina i veïns d’aquest mateix municipi, com a presumptes autors de 15 delictes de robatori amb força a interior de domicili.

La investigació es va iniciar durant la segona quinzena del mes de març després de produir-se diversos robatoris a l’interior d’habitatges, bàsicament segones residències a la Platja de Ponent de Salou.

L’operatiu va registrar les primeres dues detencions el dia 2 d’abril, en concret dos homes de 21 i 23 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Salou, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a domicili els dies 13 i 19 de març. Els dos detinguts van ingressar a presó dos dies després.

Amb les diferents pistes i proves recollides, els mossos van localitzar i detenir el 10 d’abril altres dos autors de quinze robatoris més a Salou. A les dues entrades i perquisicions en els domicilis dels detinguts es van poder recuperar diversos objectes sostrets, principalment televisors i petits electrodomèstics.

Es dona la circumstància que una sola nit van robar pràcticament en tots els habitatges d’una mateixa comunitat.

Els dos homes acumulaven fins a cinc denuncies administratives per infringir el Reial Decret d’estat alarma el qual obliga a confinar-se com a conseqüència de pandèmia COVID-19.

Els dos detinguts van passar el 10 d’abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona qui en va decretar el seu ingrés a presó, mesura la qual es va fer efectiva aquest passat dimarts.