Desperfectes en dos castells de la Conca de Barberà a causa del temporal

S'ensorren murs que causen danys en un vehicle i en material d'obra i ara s'estan avaluant costos

0
127
Pla obert de l'esfondrament d'un mur del castell de les Piles (Conca de Barberà) a causa del temporal per la runa, amb un vehicle afectat.
Dos castells de la Conca de Barberà s’han ensorrat parcialment a causa del temporal. Les fortificacions es troben al poble de les Piles i al nucli agregat de Sant Gallard. Del castell de les Piles es va ensorrar un marge exterior i va afectar un vehicle estacionat al costat. Pel que fa a la fortificació de la pedania de Sant Gallard, l’esfondrament es va precipitar sobre unes instal·lacions d’obres, ja que aquest entorn s’estava remodelant. Ara s’estan quantificant els costos que comportarà reparar els danys causats.
Segons ha explicat l’alcalde de les Piles, Magí Balcells, a l’ACN, ambdós castells són de propietat privada. El castell que es troba dins del municipi és un immoble habitable, mentre que la construcció de Sant Gallard -pedania de les Piles- són restes d’una edificació, també en mans de privats. El consistori, però, els manté informats dels diferents canals per afrontar els danys.

FER UN COMENTARI