Èxit de participació en el seminari de caps de missió dels Jocs Mediterranis

Avui han posat el punt i final les jornades, que també han comptat amb la presència de delegats tècnics i directors de competició de Tarragona 2018

El Seminari de Caps de Missió dels Jocs Mediterranis ha posat avui el seu punt i final a la ciutat amb un gran èxit de participació. Durant dues jornades, un centenar de caps de missió, delegats tècnics i directors de competició dels Jocs han pogut conèixer de primera mà, d’una banda, els detalls organitzatius de Tarragona 2018, com les àrees de transport, allotjament, competicions esportives, serveis mèdics, seguretat o voluntaris, entre d’altres; i de l’altra, les diferents seus de competició dels Jocs. En aquest sentit, l’organització de Tarragona 2018 ha acompanyat els representants internacionals a visitar algunes instal·lacions esportives que seran seu dels Jocs, tant de la ciutat de Tarragona com dels municipis seu.

La inauguració del Seminari de Caps de Missió va anar a càrrec del president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), Amar Addadi; i del president del Comitè Olímpic Español, Alejandro Blanco. Cal recordar que el Seminari de Caps de Missió és un esdeveniment convocat pel CIJM i organitzat pel Comitè Organitzador a la ciutat seu dels Jocs uns mesos abans de la seva celebració, i que reuneix els representants que designa cada Comitè Olímpic per coordinar la participació de cada delegació als Jocs Mediterranis. L’objectiu del Seminari és informar als caps de missió de cada Comitè Olímpic sobre tots els aspectes relatius a la operativa i organització dels Jocs, per tal que puguin conèixer els detalls de l’esdeveniment i preparar la participació de la seva delegació el 2018.