Els usuaris del Centre de Dia de la Pobla de Mafumet aprofiten el bon temps per exercitar-se al jardí

L’activitat aporta molts beneficis, com ara el canvi de rutina, el contacte amb l’aire fresc, el manteniment del to muscular, la coordinació i la concentració

Aprofitar el seu temps per gaudir d’un lleure actiu i enriquidor. Aquest és l’objectiu amb el qual la gent gran de la Pobla acudeix diàriament al Centre de Dia del municipi. Es tracta d’un espai en el qual les persones jubilades i pensionistes del poble poden compartir agradables estones de conversa, jocs de taula i altres activitats, alhora que reben l’atenció que mereixen en relació a les necessitats específiques que puguin tenir.

Amb aquesta finalitat, l’equip de professionals que dia a dia gestiona el Centre de dia pobletà cuida fins al mínim detall l’atenció a la gent gran de la Pobla, per fer sentir aquest col·lectiu estimat, comprès i respectat. A més, des d’aquest espai es duen a terme
diverses accions i iniciatives destinades a mantenir l’activitat física i cognitiva dels seus usuaris, a través de l’organització d’activitats de profit per als usuaris del Centre de Dia.

Darrerament i aprofitant l’arribada del bon temps, la gent gran de la Pobla que es beneficia dels serveis del Centre de Dia està gaudint de sessions de gimnàstica a l’aire lliure.

En concret, estan duent a terme sessions de gimnàstica al jardí, una activitat que aporta diversos beneficis als seus practicants. Des del canvi de rutina fins a la possibilitat de respirar aire fresc i, també, gaudir del sol mentre els exercicis físics plantejats i adequats a la franja d’edat de la gent gran els permet mantenir el to muscular, els moviments articulars, la coordinació i la concentració.

L’atenció i el respecte a la gent gran és un dels eixos fonamentals de l’acció que impulsa l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet. Ho fa -amb el parèntesi obligat per la pandèmiaamb diverses iniciatives destinades a oferir una jubilació activa i digna per a les persones que formen part d’aquest grup d’edat, i que té el seu epicentre en el Centre de Dia i en el Casal de la Gent Gran, així com també a través de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi, una entitat molt activa i amb empenta per organitzar propostes variades d’interès per als jubilats i pensionistes pobletans.