Èlia Canales s’entrena durant uns dies al Pavelló de Constantí

La jove esportista va aprofitar uns dies de descans per retrobar-se amb el seu club i entrenar-se a les instal·lacions esportives del municipi

El Pavelló Poliesportiu de Constantí va rebre la passada setmana la visita d’una usuària molt especial, amb la presència de la que sens dubte ha estat una de les grans protagonistes de l’any esportivament parlant, l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales. 

Després de la seva participació en el Campionat del Món de Tir amb Arc a Yankton (Estats Units), Èlia Canales ha pogut gaudir d’uns dies de descans que va aprofitar per tornar a casa i retrobar-se amb la seva família, fer una visita al seu club i, per no perdre el ritme, continuar amb les sessions d’entrenament al Gimnàs del Pavelló Poliesportiu.

La jove esportista ha viscut un any molt intens esportivament parlant, en què ha participat amb la Selecció Espanyola en diferents Campionats del Món i d’Europa, ampliant el seu brillant palmarès amb nous èxits com han estat dos subcampionats del món en el mundial Júnior disputat el passat estiu a Wroclaw (Polònia), una plata per equips mixtes al Campionat d’Europa d’Antalya (Turquía), i una medalla d’or al Gran Premi d’Europa disputat el passat mes d’abril també a Antalya. A més, cal sumar-hi un or i 3 bronzes en el Campionat d’Espanya celebrat a Madrid el passat mes de juliol. La gran decepció de l’any va ser quedar-se a un sol pas d’obtenir la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio.

El passat mes de gener, Èlia Canales va rebre el Premi Tulcis al mèrit esportiu 2020 atorgat per l’Ajuntament de Constantí.