El pregó de la rectora de la URV, Maria José Figueras, obre demà la Festa Major d’Hivern a Constantí

La Festa Major d’Hivern d’aquest any a Constantí s’obrirà amb el Pregó a càrrec de la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras Salvat. Atesa l’actual situació sanitària no es farà el tradicional acte multitudinari que cada any es realitza al Pavelló Poliesportiu. Serà un acte sense públic i gravat a la Sala de Plens del consistori, que es podrà veure aquest dimarts dia 19 de gener a les 19 hores al canal de Youtube de l’Ajuntament de Constantí.
Coincidint amb l’acte del Pregó de la Festa Major d’hivern, com cada any es realitzarà l’acte d’entrega dels Premis i les Distincions honorífiques corresponents a l’any 2020. Aquest acte simbolitza el reconeixement que l’Ajuntament de Constantí ofereix per honorar aquelles persones o entitats que en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria, o al llarg d’aquest últim any (Premis Tulcis), han contribuït a augmentar el bon nom del nostre poble.
Els premis i distincions de l’any 2020 són els següents:
Medalla de la vila: Sr. Òscar Atance Rovira (a títol pòstum)
Premi Centcelles al mèrit Cultural: Sr. Joan Reig Solé
Premi Centcelles al mèrit Empresarial: Sr. Lluís Domingo Dalmau Español
Premi Tulcis al mèrit Esportiu: Sra. Èlia Canales Martín
Premi Tulcis al mèrit Esportiu: Sr. Àngel Darío Rodríguez
Premi Tulcis al mèrit Social: Voluntaris COVID-19
Diploma 2020 per celebració de centenari: Escola Mossèn Ramon Bergadà i Escola Centcelles
Diploma de Plata per 25 anys d’activitat: Voluntaris del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple
La Festa Major d’Hivern de Constantí, la Festa de San Sebastià, s’ha vist reduïda aquest any a la mínima expressió degut a l’actual situació sanitària motivada per la pandèmia. A causa de les restriccions sanitàries, l’Ajuntament de Constantí no celebrarà les tradicionals activitats festives ni els actes multitudinaris que cada any conformen la programació de la Festa Major d’Hivern. Durant aquesta edició només es faran un reduït nombre d’activitats simbòliques i de petit format.