El Nadal de la Pobla s’endinsa en la setmana de les activitats familiars

La Fàbrica de joguines, la recepció del Pare Noel, l’espectacle infantil ‘Reggae per Xics’ i el caga Tió, entre les propostes per als propers dies

Amb el trimestre acadèmic esgotant les seves últimes hores i els infants preparant-se ja per a les merescudes vacances nadalenques, l’Ajuntament de la Pobla està ultimant els detalls de les diferents activitats previstes per als propers dies en el programa d’actes de Nadal.

Entre aquestes destaquen, per damunt de tot, aquelles que tenen un marcat caire familiar o infantil, com la recepció del Pare Noel. Els infants pobletans podran lliurar-li la seva carta, ja que instal·larà el seu centre de recollida de peticions a la Carpa del Pavelló, del 22 al 24 de desembre – el 22, només a la tarda. A més, tots els nens i nenes que hi acudeixin podran fer-se i endur-se una fotografia amb el Pare Noel, així com un barret d’ajudant.

En paral·lel a aquesta visita tan especial, en els propers dies les famílies pobletanes també tenen una cita imprescindible amb la Fàbrica de joguines de Nadal. I és que, per segon any consecutiu, els Reis Mags han decidit instal·lar a la Pobla -en concret, a la carpa del Parc del Bassal- l’espai màgic des del qual fabriquen totes les joguines que, la nit del 5 de gener, repartiran arreu del planeta. Aquesta Fàbrica obrirà portes als visitants del 22 al 24 i del 27 al 30 de desembre -el 24, només al matí. L’entrada és lliure, si bé es farà en grups reduïts i seguint el protocol Covid vigent.

I encara dins d’aquests últimes hores abans del dia de Nadal, els infants pobletans podran ballar i divertir-se de valent amb el concert que Reggae per Xics oferirà la tarda del 23 de desembre. La popular banda de Sant Feliu de Llobregat desembarcarà al Pavelló pobletà per presentar-hi el seu darrer treball discogràfic, ‘Quadern de bitàcola’, en un concert que destinarà tota la recaptació a col·laborar amb la Marató de TV3.

La mateixa finalitat tindran tots els diners que els assistents a la primera representació dels Pastorets, prevista per a la tarda del 26 de desembre i que està organitzada i protagonitzada per la Corriola Teatre.

Un dia abans, al migdia del dia de Nadal, grans i sobretot petits gaudiran amb un dels fets
tradicionals més arrelats d’aquestes dates, com és el Caga Tió. El tronc màgic serà ubicat a la Carpa del Pavelló per obsequiar els infants amb regals i una fotografia de record.

El parc infantil de Nadal modifica la seva ubicació

D’altra banda, l’Ajuntament pobletà ha reprès enguany una altra activitat clàssica del Nadal que, per raons de pandèmia, va quedar suspesa l’any passat: el parc infantil nadalenc. Enguany, obrirà portes del 27 al 30 de desembre amb un ampli ventall de propostes per a infants i joves: inflables, ludoteca, piscina de boles, Play Station zone, teenager zone, tallers, rocòdrom, tirolina, segways i karts ecològics.

Tot i que inicialment estava prevista la seva celebració a l’escola nova, la recent cancel·lació del sopar i revetlla de Cap d’Any que l’Ajuntament va decretar davant l’augment dels contagis arreu del país i pensant en la prevenció de la salut, ha permès que el parc infantil de Nadal retorni a la seva ubicació tradicional, com és l’interior del Pavelló municipal.

Un cap de setmana solidari

Pel que fa als actes nadalencs celebrats aquest cap de setmana, en destaca el concert que la madrilenya banda de Los Secretos va oferir al Pavelló. 500 persones van omplir l’aforament limitat per a aquest acte, que va permetre al públic assistent gaudir amb temes tan icònics com ‘Pero a tu lado’, ‘Déjame’ o ‘Sobre un vidrio mojado’, entre molts altres. A més del propi interès musical, aquest concert comptava amb un valor afegit com és que la recaptació íntegra del mateix serà destinada a la Marató de TV3.

I és que el darrer cap de setmana va comptar amb diverses activitats solidàries amb la Marató ja que, a banda de fer-ho a través de l’esmentat concert, els habitants de la Pobla també van contribuir amb aquesta causa tot participant del bingo solidari organitzat per la Llar de jubilats i pensionistes del municipi, així com també amb la seva assistència a la representació teatral ‘Cosa de grans’, organitzada i protagonitzada per la Corriola Teatre.

El programa complet dels actes nadalencs a la Pobla de Mafumet està disponible a l’app femPobla!, a la pàgina web i als perfils municipals a les xarxes socials.