William Miller, pregoner de la Festa Major: ‘La meva generació és el resultat de l’esforç que es va dur a terme fa 30 anys’

El reconegut actor salouenc ha pronunciat el pregó que ha donat inici a la Festa Major del 30 d’Octubre, aquest capvespre, a les 20 hores, a la Torre Vella de Salou

El pregoner, William Miller, acompanyat per l'hereu i les pubilles, i l'alcalde de Salou, Pere Granados. Foto: Daniel Martínez Jorba.

La Torre Vella de Salou ha acollit aquest capvespre el pregó de la Festa Major del 30 d’Octubre, que ha anat a càrrec del polifacètic actor i cantant salouenc William Miller. L’acte ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados i hi ha assistit la Corporació en ple, amb tots els seus regidors i regidores, entre els quals hi havia el delegat de Serveis Culturals, Xavier Montalà. El pregoner ha assistit a l’esdeveniment acompanyat de diversos membres de la seva família més directa i cercle d’amics.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha fet una mirada retrospectiva i ha explicat com va anar el procés de la Segregació, esdevingut fa 30 anys. Segons el batlle “la Segregació ha estat un dels fets més importants i transcendentals de la nostra història, com a poble”.

Granados ha dit que “ha estat la societat salouenca la protagonista en la construcció del Salou actual, exemplar i admirat”. I, per això, “aquest aniversari ens ha de convidar a mantenir l’esforç col·lectiu per avançar plegats cap a un nou període de progrés i prosperitat per a Salou”.

Per la seva banda, l’actor i cantant William Miller s’ha referit a algunes de les seves vivències a la ciutat que el va acollir de petit a ell i a la seva família. Miller ha dit que “Salou m’ha educat i m’ha vist créixer” i ha afegit que “jo i els de la meva generació som el resultat de l’esforç que es va dur a terme fa 30 anys; som el present de Salou”.

L’artista ha finalitzat destacant la identitat del poble i de tots els que el formen: l’alcalde, les autoritats, i els seus amics, família i coneguts. Les seves darreres paraules han estat: “Som poble, som família, som Salou”.

L’acte ha acabat amb un lliurament d’obsequis al pregoner convidat per part del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i de l’alcalde, Pere Granados, rebuts de mans de l’Hereu i de la Pubilla Major.