Més de 1.000 alumnes comencen els cursos de català del CNL aquest trimestre

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona ofereix 140 cursos de català de tots els nivells, des de l'inicial fins al Superior, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats

Durant el mes de setembre s’ha fet la inscripció per als cursos de català corresponents al primer trimestre del curs acadèmic 2018-2019. Han començat cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Inicial, Bàsic, Elemental, Intermedi, de Suficiència i cursos de nivell C2 presencials a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis del Centre i als serveis comarcals del Tarragonès, del Baix Penedès, de la Conca de Barberà i de l’Alt Camp. En total, 1.150 alumnes assisteixen als cursos en horaris de matí, tarda i vespre.

Els cursos del català organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL). Els certificats de nivell que expedeix el Consorci són equivalents als certificats oficials de la DGPL i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).