Cloenda del I Festival Internacional de Música de la Costa Daurada amb Svetlana Tovstukha

Se celebrarà aquest dimecres a les 20.30 h a la Pallissa de l’Era del Senyor amb una entrada de 5€

0
575

La violoncel·lista Svetlana Tovstukha posarà el punt i final, demà dimecres a la Pallissa de l’Era del Senyor, del primer Festival Internacional de Música de la Costa Daurada al seu pas per Altafulla. El concert se celebrarà a partir de les 20.30 h amb una entrada de 5€, que es pot adquirir a taquilla moments abans del concert.

Llicenciada en violoncel pel Conservatori Superior de Música de Kazan, ha desenvolupat una brillant activitat concertista per tota Europa, actuant en prestigiosos festivals de música, on rep una clamorosa ovació de públic i
crítica.

Va guanyar diferents premis nacionals i internacionals de gran prestigi. Als anys 90 va realitzar un Màster al Trinity College of Music i va formalitzar els seus estudis a l’Escola Superior de Música “Reina Sofia” de Madrid. Ha actuat com a solista amb formacions tant prestigioses com l’Orquestra Filharmònica de Kazan, l’Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, l’Orquestra del Festival de Bromley, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Barcelona Simfonieta i l’ Orquestra Filharmònica Estatal de Rivne, entre d’altres. Actualment és professora de l’AIMB – Acadèmia Internacional de Música de Barcelona.

FER UN COMENTARI