Arriba a Torredembarra el primer Festival de Màgia

La nova activitat vindrà a complementar la Fira de Circ que es programarà per al mes de juliol

0
867
Torredembarra tindrà el seu Festival de Màgia. Els dies 28, 29 i 30 d’abril un total de set mags es trobaran a la vila per participar en la primera edició d’aquest esdeveniment que pretén crear un nou espai d’activitat tant per a la ciutadania com per als visitants, fora de la temporada d’estiu.
La nova activitat vindrà a complementar la Fira de Circ que es programarà per al mes de juliol, sense augmentar el pressupost que la Regidoria de Turisme ja tenia per a activitats de màgia i circ que abans s’oferien conjuntament en el Pleniluni. El festival de màgia forma part de l’ampli ventall d’activitats que organitza la Regidoria que serveix per desestacionalitzar el turisme.
Aquest matí ha tingut lloc la presentació del 1r Festival de Màgia de Torredembarra amb la participació de l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor de Turisme, Jordi Solé, i el Màgic Jordi, que han explicat que tot i que de festivals de màgia se’n fan a d’altres localitats, és un tipus d’espectacle atractiu, cultural i promocional que dona bons resultats i que agrada a tothom. Tota la programació del festival es troba al web de l’Ajuntament de Torredembarra.

FER UN COMENTARI