Constantí obre el termini als comerços i autònoms per demanar subvencions a partir del proper dimarts

Dins del paquet de mesures socials i econòmiques per reactivar el comerç local, s'inclou una dotació pressupostària de 70.000 euros

Pla general de la façana de l'Ajuntament de Constantí. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de Constantí ha informat que a partir del proper dimarts 21 de juliol ja es poden sol·licitar les subvencions, en règim de concessió directa excepcional, als comerços i empresaris autònoms afectats econòmicament per la COVID-19.

Dintre del paquet de mesures socials i econòmiques excepcionals i d’urgència per tal de reactivar l’economia i el comerç local que ha aprovat l’Ajuntament, s’inclou una dotació pressupostària de 70.000 euros que es destinen al manteniment de l’activitat i l’ocupació en els establiments comercials i de serveis de caràcter minorista del municipi, l’activitat dels quals s’hagi vist obligatòriament suspesa en virtut del Reial decret de declaració de l’Estat d’Alarma. Aquestes ajudes poden arribar fins a un màxim de 1.500 euros de subvenció per cada establiment.

Les sol·licituds es podran presentar a través de l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament, sempre amb cita prèvia. L’Ajuntament de Constantí posa a l’abast de totes les persones interessades l’Oficina COVID-19, al carrer Sant Pere 49, per a informació, suport i per facilitar la tramitació de la documentació per sol·licitar les subvencions.

La cita prèvia es pot demanar trucant al telèfon 977 52 05 21 o al correu citaprevia@constanti.cat i a través d’un formulari online que es podrà trobar al web de l’Ajuntament www.constanti.cat