Constantí inicia una campanya de Nadal per promoure les compres al comerç local

Es torna a posar en marxa un "Rasca, rasca Nadal 2021" amb butlletes que es podran obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest Nadal, comprar a Constantí tornarà a tenir premi.  Aquest dimarts 30 de novembre s’ha fet l’acte de presentació de la campanya de Nadal organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers. L’acte s’ha fet davant de la Farmàcia BCN 10, un dels establiments adherits a la UBC.

Amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el comerç local durant les festes de Nadal i després del gran èxit que la iniciativa va tenir l’any passat, aquest any es torna a posar en marxa un “Rasca, rasca Nadal 2021” amb butlletes que es podran obtenir comprant als comerços adherits a la Unió de Botiguers. Totes les persones que facin les seves compres a aquests establiments podran recollir les seves butlletes i optar a un total de 439 premis que oferiran cadascun dels comerços locals a través d’aquesta promoció, per valor de 4.350 euros.

En total es repartiran 3.300 butlletes en els 22 comerços participants adscrits a la Unió de Botiguers. Els premis seran per valor de 5, 10 i 20  euros i una de les principals novetats d’aquest any és que hi haurà 3 premis especials valorats en 100 euros. Les butlletes es podran trobar als establiments a partir del dijous 9 de desembre. La campanya de Nadal s’allargarà fins el dia 7 de gener

Aquesta campanya nadalenca dona continuïtat a la campanya d’aquest passat mes d’octubre i novembre, que va tenir una gran acollida entre la població. Des de l’Ajuntament de Constantí i la UBC, a través d’aquests iniciatives conjuntes, es vol sensibilitzar a la ciutadania de la importància de fer confiança i donar suport al comerç local.