Comencen les obres de construcció d’un skatepark i una pista multiesportiva a Constantí

Es tracta del projecte guanyador dels pressupostos participatius de l’any 2019

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs per la construcció d’un skatepark i, al costat, una pista multiesportiva entre l’Avinguda Andorra i el carrer Mn. Ramon Bergadà.

Aquest projecte permetrà generar un espai lliure, de zona verda, de caràcter esportiu i que complementarà l’oferta lúdica actual per als joves del municipi. El pressupost d’aquesta actuació és de 104.190,03 euros amb un termini d’execució d’uns 3 mesos.

El terreny original on s’ubicarà és força pla (5% aproximadament), amb lleugera pendent des de la vorera (punt més alt) fins a la circumval·lació TV-7211 (punt més baix). El moviment de terres per aconseguir una base plana (1% de pendent) és mínim. Es preveu una base (solera de formigó) disgregada, no compacte, sistematitzada i integrada amb elements vegetals que harmonitzin la seva implantació i en minimitzin l’efecte. Sobre aquesta base s’instal·larà la pista multiesportiva i els mòduls de skate. A més, s’instal·laran elements de mobiliari urbà com bancs i papereres.

Aquesta actuació s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024. Cal recordar que aquest projecte va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius convocats per l’Ajuntament de Constantí l’any 2019.