Anna d’Ivori tancarà la 4a Primavera Musical a Vistabella

El concert serà aquest dissabte a les 21.30 h a la plaça de l’Església del Sagrat Cor

Anna d'Ivori. Font: Primavera Musical Vistabella

La cantautora Anna d’Ivori serà l’encarregada de tancar la quarta edició de la Primavera Musical a Vistabella. La tarragonina presentarà el seu darrer treball ‘Ales de paper’. Un concert que serà a l’aire lliure, davant de l’Església del Sagrat Cor de Vistabella, a les 21.30h.

El punt final a la quarta edició de la Primavera Musical a Vistabella servirà per aterrar als nostres dies. La tarragonina Anna d’Ivori clourà el festival aquest dissabte 5 de juny amb el seu darrer treball ‘Ales de paper’. Un concert en el qual l’artista transmetrà les ganes de volar als assistents, en una obra que parla del creixement personal.

Acompanyada de la seva banda, Anna d’Ivori oferirà un concert que s’ha forjat a partir de les seves experiències personals i de com ho ha afrontat des de l’aprenentatge i la maduresa. Podrem gaudir de temes amb un tarannà tranquil, però que ens faran volar.

 

Venda d’entrades

El certamen complirà amb els protocols exigits per fer front a la situació sanitària. Es recorda l’ús obligatori de la mascareta i evitar aglomeracions.

Les entrades es podran adquirir només per anticipat i online com a mesura Covid-19 al web del cicle. El preu és de 12 euros per cada concert.