VÍDEO: Brutal baralla a la Plaça dels Sedassos

Un d'ells li va obrir el cap a un altre dels involucrats

La Part Alta de Tarragona va viure un altre episodi d’incivisme dissabte a la nit, quan a la Plaça Sedassos es va produir una baralla en què van participar al voltant de set persones i que va acabar amb un detingut per haver obert el cap a un altre dels involucrats.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, una trucada va alertar que set persones s’havien embrancat en una baralla a la plaça dels Sedassos de Tarragona i que un dels involucrats estava ferit. Una dotació de la policia autonòmica i un parell d’ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es van acostar a la zona. Els agents van detenir l’agressor per un delicte de lesions i els metges van atendre la víctima, que presentava una ferida oberta al cap.

Minuts abans, la Guàrdia Urbana havia rebut una trucada d’un local de la zona avisant que hi havia un individu molt alterat i, de fet, a les xarxes socials es parla que la baralla a Sedassos va ser provocada per una persona èbria que estava alterant l’ordre públic, de manera que podria tractar-se de la mateixa persona. Un exemple més de l’augment d’incivisme i vandalisme que des de fa uns dies han tornat a denunciar els veïns de la Part Alta, que sovint pateixen botellons, pintades i situacions d’inseguretat.