Ja es pot visitar l’Anella Mediterrània de Tarragona

A partir de les 15h d'avui els ciutadans podran accedir a l'espai

La 4a etapa de La Vuelta finalitzarà aquest dimarts a l’Anella Mediterrània de Tarragona, que per primera vegada podrà ser visitada pel conjunt de la ciutadania.

L’Anella Mediterrània, a Campclar, epicentre dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, acollirà a la tarda l’arribada de la caravana ciclista de La Vuelta, en una etapa que es calcula que serà seguida per televisió per 1,5 milions de persones i retransmesa per prop de 140 televisions d’arreu del món.

Serà la primera vegada que l’Anella Mediterrània estarà oberta perquè pugui ser visitada per a tothom qui ho desitgi. Els visitants podran comprovar de primera mà la urbanització d’un terreny de 28 hectàrees enmig dels barris de Ponent i veure des de fora l’abast de les remodelacions al Complex Esportiu de Campclar i l’estadi d’atletisme, així com la construcció del nou Palau d’Esports. El centre poliesportiu es completarà els propers mesos amb la remodelació del velòdrom i la construcció de la piscina de 50 metres. El recinte de l’Anella obrirà al públic a partir de les 15 h, aproximadament.

L’arribada de l’etapa, que sortirà d’Escaldes-Engordany, està prevista entre les 17.27 h i les 17.54 h, segons els diferents horaris previstos per l’organització. Des del migdia estarà ubicat al camp de rugbi de l’Anella Mediterrània el Parque Vuelta, amb activitats lúdiques i festives proposades pels patrocinadors i col·laboradors de la cursa ciclista.

A partir de les 15.30 h (recollida de dorsals i material des d’una hora abans), tindrà lloc la sortida de La Vuelta Júnior Cofidis, on prendran part una vuitantena d’infants de 8 a 12 anys de les escoles de la ciutat. Els joves participants cobriran un breu recorregut que sortirà del carrer Riu Ciurana i arribaran a la mateixa línia de meta que els ciclistes professionals. Aquesta petita cursa serà el punt i final del projecte Aula Ciclista Cofidis, amb el qual durant l’últim trimestre del curs passat a deu escoles de la ciutat es van realitzar xerrades de seguretat vial i de ciclisme de competició, a més d’una petita sessió pràctica.