Una dona apunyala a una altra al replà de casa seva a Tarragona

Nova agressió amb arma blanca a Catalunya. Els fets, tal com pot avançar ElCaso.com, a primera hora d’ahir dimecres en un pis del carrer Catorze, al barri de Bonavista de Tarragona. Una dona que sortia de casa ha estat assaltada al replà de l’escala per una segona persona que l’ha atacat amb una arma blanca i s’ha escapat.

Segons les primeres informacions, que han d’avançar i que estan sent investigades pels Mossos d’Esquadra, ha estat agredida per una trifurca personal relacionada amb el fill de la víctima. La dona ha estat traslladada ferida lleu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. No pateix per la seva vida.

La dona ha sortit de casa al voltant de les sis de la matinada quan una persona, que tot sembla indicar que és una altra dona, l’ha agredit amb una arma blanca i després s’ha escapat. Segons ha relatat la víctima, quan han arribat els Mossos d’Esquadra, ha explicat que està relacionat per un enfrontament personal que tenen amb la família de l’agressora, que és la mare d’un noi que ella va denunciar anteriorment. Per revenja d’aquesta denúncia, segons ella, la mare de la denunciant s’ha presentat a casa i l’ha intentat apunyalar.

A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir els fets i poder identificar plenament a l’agressora i poder aturar-la. Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.com, les dues famílies, les dues residents al barri de Bonavista de Tarragona i de nacionalitat espanyola, ja són conegudes pels Mossos d’Esquadra.