Un home es dedica a perseguir i assetjar noies al barri de Bonavista

Els Mossos d'Esquadra ja l'han identificat

Imatge de l'assetjados detingut pels Mossos d'Esquadra aquest dilluns.

Inseguretat al barri de Bonavista de Tarragona per un home que es dedica a perseguir i assetjar dones pel carrer. Segons una publicació d’una de les víctimes a les xarxes socials, l’individu la va començar a seguir, agafant-la i dient-li coses. Afortunadament va aconseguir demanar ajuda i deslliurar-se d’ell.

“Per les que sigueu de Bonavista. Aquest home m’ha perseguit, agafant-me i deia que estava enamorat de mi i dient-me de tot. De tot. Està penjadíssim. Tingueu molt de compte. Jo he hagut de demanar ajuda a una noia que hi havia pel carrer. La mateixa noia m’ha dit que fa uns dies també l’estava perseguint a ella i sabia qui era”, explica la noia, acompanyant-ho amb una fotografia del suposat individu.

La publicació s’ha omplert de comentaris de veïnes del barri de Bonavista que expliquen que elles havien viscut una situació similar i, fins i tot, a algunes d’elles explica que l’havia arribat a acorralar. Segons informa Tarragona Digital, els Mossos d’Esquadra ha identificat l’home aquest dissabte.