Un centenar de persones es concentren per evitar una ocupació a Boscos de Tarragona

Els veïns volen fer pressió perquè els Mossos actuïn i els desallotgin abans de 24 hores

Un centenar de persones s’han concentrat a la urbanització Boscos de Tarragona per evitar una ocupació il·legal. Segons ha pogut saber La Ciutat de Tarragona, els okupes han accedit a l’habitatge aquest dilluns al matí i, malgrat que els veïns els hi han demanat que marxessin, han decidit quedar-se.

Després de la negativa a marxar, els veïns han trucat als Mossos d’Esquadra, que no han fet cas i han decidit no intervenir. Posteriorment, han alertat a la Guàrdia Urbana de Tarragona, que ha desplaçat agents per identificar les persones que hi havia a l’interior de l’habitatge.

Els veïns de la zona expliquen a aquest mitjà que l’habitatge, ubicat al carrer de l’Oreneta 45 i propietat del BBVA, estaria ocupat per gent amb antecedents que formaria part d’un grup organitzat i tindria la intenció de muntar una plantació de marihuana, segons els han informat des de la Guàrdia Urbana.

Davant aquesta situació, els veïns de Boscos de Tarragona s’han concentrat a les set de la tarda de forma improvisada per fer pressió veïnal, ja que se senten desprotegits i els cossos policials els han assegurat que no podien fer res i que això seria un cas que aniria per llarg.