fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Un camió de cervesa perd la seva càrrega en ple centre de Tarragona

Avatar photo

Va ser el passat divendres quan un camió que feia el repartiment en diversos establiments hostalers del centre de Tarragona, sembla que de la distribuïdora Masquefina, va perdre, sembla que a partir d’una maniobra brusca, gairebé tota la seva càrrega d’ampolles de cervesa, com ho ha donat a conèixer el compte @tgnlegends a la xarxa social Instagram.

Després de l’accident, en l’encreuament de l’Avinguda Catalunya amb el carrer Rovira i Virgili, i segons relaten diversos testimonis, la reacció de diversos transeünts, més enllà de fotografiar o enregistrar la insòlita escena, va ser a la d’ajudar el transportista a retirar ampolles senceres i caixes de la calçada, on es va produir la inevitable trencadissa de vidres i un toll de cervesa.

A la recollida, i fins que va arribar la Guàrdia Urbana i operaris municipals, s’hi van afegir els treballadors d’una obra pròxima, conductors (forçosament aturats), passejants, etc.

HUMOR I TRISTESA

Molts van ser els que a través d’Instagram s’ho van prendre amb humor i van voler sumar-se al dol per tan lamentable pèrdua (la de la cervesa, s’entén). Així n’hi ha que demanen la declaració de zona catastròfica, n’hi ha que asseguren que se’ls ha trencat el cor i fins i tot hi ha qui assegura que més d’un ‘anirà a llepar l’asfalt’.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El telèfon 121 acosta el Nadal als més petits

Notícia següent

Totes les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida obriran pel pont de la Puríssima

Notícies relacionades