Els ‘Sopars sota els focs’ tornen amb menys restaurants participants

Del 3 al 7 de juliol els restauradors oferiran les seves propostes gastronòmiques per un preu de 6 euros el plat i 5 euros les postres

Presentació de la 9a edició de 'Sopars sota els focs'. Foto: Alba Sancha

Arriba la 9a edició dels ‘Sopars sota els focs’ al Passeig de les Palmeres. Aquest any, a més, ho fan amb el repte de la disminució de restaurants participants, ja que enguany només organitzen l’esdeveniment 3 locals: Quim Quima, Racó de l’Abat i Punt i a part. Els restauradors oferiran les seves propostes gastronòmiques dels 3 al 7 de juliol per un preu de 6 euros el plat i 5 euros les postres. A més, el local d’oci nocturn Bloomsbury posarà ritme a la inauguració de l’esdeveniment, aquest dimarts 3 de juliol, a partir de les 20h, on els assistents podran aconseguir la seva copa per 1 euro amb la compra de cada plat.

“Aquest esdeveniment gastronòmic realça moltíssim el nostre tradicional concurs de focs”, ha assegurat la consellera de Turisme, Imma Rodríguez. Aquest dimarts 3 de juliol, un dia abans de l’inici del concurs, se celebra la inauguració d’aquesta “experiència gastronòmica, cultural i musical”. El repte, enguany, es planteja en l’assoliment del mateix èxit d’edicions anterior amb menys restaurants participants. Enguany, només 3 locals organitzen l’esdeveniment, tot i que la presidenta de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), Eva Roca, ha augurat que “serà un gran èxit com sempre”. Això sí, l’esforç dels restaurants participants serà més gran, ja que com són menys “cada restaurant farà més plats” i “els estands seran més grans”, segons Roca. Per assegurar un bon servei i intentar assolir les mateixes xifres que en anys anteriors, hi haurà unes 40 persones treballant.

El menjar, però, no serà l’únic protagonista durant aquests ‘Sopars sota els focs’, ja que les experiències gastronòmiques es podran maridar amb els vins d’Adernats Vinícola de Nulles, el cava de Vilarnau o bé amb l’àmplia varietat de cerveses que ofereix Estrella Damm.