Torna la tradicional Peonada Popular de Santa Tecla

Demà comença la inscripció en aquesta 41a edició

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El proper diumenge, 19 de setembre, en motiu de la Festa Major de Santa Tecla, el Patronat Municipal d’Esports tornarà a organitzar la Peonada Popular de Santa Tecla que arribarà a la 41a edició. L’any 2020, aquesta activitat no es va poder celebrar a causa de les restriccions sanitàries.

En aquesta ocasió, l’activitat tindrà un màxim de 500 participants de totes les edats, d’aquesta manera es complirà la normativa sanitària de control de la covid. Tots els corredors sortiran des de l’avinguda Vidal i Barraquer  en tandes de 10 corredors, per recórrer un circuit d’uns 6 quilòmetres o bé, qui ho desitgi, podrà seguir l’opció del circuit de 3 quilòmetres. La línia de meta també estarà situada a Vidal i Barraquer.

Tots els participants rebran un avituallament sòlid i líquid, en una mateixa bossa, així com l’obsequi de la prova. Donat les circumstancies sanitàries actuals, els participants estaran obligats a dur mascareta i a mantenir la distancia de seguretat amb altres participants a la sortida i a l’arribada.

Les inscripcions es podran fer a partir del dia 1 fins el 17 de setembre, en línia, mitjançant la pagina web del PMET esports.tarragona.cat o be per l’aplicació CURSES PMET. Els dorsals de la cursa es podran recollir a la Anella Mediterrània, a la recepció de la piscina, del 8 al 17 de setembre. Per mes informació consultar la web del PMET o a les xarxes socials @patronatesportstgn o al tel. 97755 02 99

Aquesta cursa popular es podrà portar a terme gracies a la col·laboració de Òptica Teixidó, Caprabo, Automàtic Tàrraco, Ruzafa i Coca-Cola.