Todos En Azul celebra Halloween amb una ‘Nit de màgia i misteri’ solidària a Torreforta

L'associació presenta un espectacle de màgia intimista a càrrec del Mag Martí, el dissabte 24 d'octubre, al teatre del Centre Cívic Torreforta

L’associació Todos En Azul, que dona suport a les famílies amb nens i nenes amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), celebrarà el Halloween amb una ‘Nit de màgia i misteri’, un espectacle gratuït a càrrec del Mag Martí, que tindrà lloc el proper dissabte 24 d’octubre, a les 17h, al teatre del Centre Cívic Municipal de Torreforta, a Tarragona.

Des de Todos En Azul animen a tothom a “passar por en un espectacle de màgia intimista i misteriós”, protagonitzat pel Mag Martí, que anteriorment ja havia actuat en activitats solidàries i socials dels barris de Ponent. La decoració i l’ambient de l’espectacle anirà a càrrec d’Ismael Espejo, un dels promotors del passatge de terror que cada any se celebra al barri de Campclar i que, a més, serà l’encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents que vagin entrant al teatre.

A més, les persones que vulguin podran comprar una “galeta solidària” per col·laborar al projecte de l’associació ‘Mi Héroe’, que té per objectiu fer arribar els superherois preferits als infants ingressats en centres hospitalaris, especialment, als nens i nenes malats de càncer.

L’espectacle tindrà un aforament limitat a una setantena de localitats i garantirà totes les mesures per la covid-19. En cas que se superi la previsió d’aforament, es faria una segona sessió de l’espectacle.

Per fer la reserva d’entrades gratuïtes, cal utilitzar un dels següents canals: per correu a todosenazul@gmail.com o bé enviar un missatge per WhatsApp al telèfon 651 909 075.

Per organitzar aquesta activitat, Todos En Azul ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i la Fleca Falset (Torreforta).