Tecletes guarneix el lledoner de la Quinta de Sant Rafel en homenatge a diferents dones

L’associació convida a la ciutadania a penjar dibuixos, fotos o escrits dedicats a qualsevol dona admirada coneguda o anònima

L’associació de mares Tecletes de Tarragona ha guarnit aquest diumenge el lledoner de davant de la Quinta de Sant Rafel, al Parc de la Ciutat, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

L’entitat ha convidat a tota la ciutadania a passar pel Parc de la Ciutat durant aquesta setmana i participar en l’acció penjant dibuixos, fotos o escrits en homenatge a qualsevol dona que admirin, sigui coneguda o anònima. L’objectiu és reivindicar i visibilitzar el paper de les dones, empoderar-les i sensibilitzar a la població per construir un món més igualitari, lliure i segur per a tothom.

Durant tot el matí de diumenge, diverses famílies ja s’han acostat al lledoner i hi han deixat nombroses creacions i paraules dedicades a mares, àvies, tietes, escriptores, professores, artistes i lluitadores per la igualtat. L’activitat s’ha portat a terme amb totes les mesures de seguretat, a l’aire lliure, amb mascareta i mantenint les distàncies entre les diferents bombolles familiars.

L’espai s’ha convertit en un taller creatiu ple de colors, cintes, aquarel·les i gomets que han inspirat a petits i grans per homenatjar les dones més importants de la seva vida. L’obra continua en construcció durant tota la setmana perquè s’hi puguin afegir totes les persones que vulguin.