Tarragona signa una operació de crèdit de gairebé 10 MEUR amb Cajamar

Aquesta injecció econòmica li permetran finançar els projectes d’inversió previstos al pressupost d’enguany

L'alcalde accidental, Jordi Fortuny, amb representants de Cajamar. Foto CEDIDA

L’alcalde accidental i conseller de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, ha signat aquest matí amb els representants de Cajamar, Yolanda Gonzalez i Joan Carles Ramon, una operació de crèdit de 9,7 milions d’euros que li permetran finançar els projectes d’inversió previstos al pressupost d’enguany.

Entre les inversions més destacades figuren 2,5 milions d’euros per al projecte del Banc de la Ciència i del Coneixement (El BANC); 600.000 euros més per renovar la flota d’autobusos; o 550.000 euros en el nou carril bici entre Sant Pere i Sant Pau i la plaça Imperial Tarraco. La xarxa de centres cívics també experimentarà millores aquest 2020 amb actuacions xifrades en 223.000 euros.

Al paquet d’inversions que es podran finançar amb aquest “préstec tan necessari també destaca la reordenació i soterrament de les línies aèries del Serrallo; l’Estudi de la Qualitat Atmosfèrica; un Pla de Millora i Protecció de l’Anella Verda i l’entorn natural de Tarragona, la redacció del Pla Illa Corsini, així com 100.000 euros que es destinaran a l’adquisició d’habitatge social”, explica el conseller Fortuny.