Tarragona s’adhereix a la iniciativa Vila Florida amb la campanya ‘Tarragona Floreix’

L’associació de comerciants Via T guarneix, per la seva banda, 60 comerços de la ciutat amb flors per adherir-se a la iniciativa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona se suma a la iniciativa Tarragona, Vila Florida llançant una campanya pròpia, Tarragona floreix, mitjançant la qual ha emplaçat els comerços de la ciutat a decorar els locals i aparadors amb plantes i flors naturals amb motiu de la visita dels membres del jurat de Viles Florides a Tarragona, aquest dijous 13 de maig, per avaluar i atorgar el reconeixement conegut com “Les Flors d’Honor”, que certifiquen els municipis que participen a Viles Florides i avalen la seva aposta per la millora de l’espai urbà. La Conselleria vol allargar la campanya tota la primavera perquè els comerços ofereixin als clients aquest recurs decoratiu natural com un atractiu més.

D’altra banda, l’associació de comerciants Via T participa a la iniciativa amb 60 establiments, que han posat flors als seus comerços per tal de donar vida i color a la ciutat. Cada tres mesos l’associació farà un canvi i posarà una nova flor de temporada (en aquesta primera temporada la flor és la begònia). La campanya es duu a terme a través de l’entitat d’inserció Fundació Formació i Treball, de manera que la iniciativa serveix per donar feina i generar activitas inclusives. Els comerços que participipen a la campanya es poden trobar aquí: Llista flors als carrers.

Tarragona és Vila Florida des de 2020 i la ciutat més gran de Catalunya declarada així per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. L’Ajuntament de Tarragona ha liderat l’adhesió a la iniciativa, que promou la transformació dels pobles i ciutats de Catalunya a través d’espais verds urbans i enjardinats per posar en valor la riquesa natural i paisatgística dels municipis.