Tarragona reforçarà la vigilància de platges, parcs i la plaça de la Font durant el toc de queda

L'equip de govern es reuneix aquest dijous amb les tres federacions de veïns per traslladar un missatge de prudència

L’Ajuntament de Tarragona reforçarà el dispositiu de vigilància de platges, parcs i la plaça de la Font durant el toc de queda. Es tracta de punts on habitualment s’hi formen aglomeracions que representen un risc per la situació sanitària del país. Així ho ha anunciat en roda de premsa el conseller portaveu Manel Castaño, qui ha celebrat la posada en marxa d’aquesta mesura per part del Govern.

Des del mes de juny Tarragona compta amb un dispositiu especial per actuar davant dels botellots per impedir que es consumeixi alcohol a la via pública, una pràctica que ja no estava permesa abans de la pandèmia. A banda, a partir d’aquesta mitjanit es reforçarà el cos de la Guàrdia Urbana, que comptarà amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra.

L’equip de govern tarragoní tampoc descarta en un futur a curt termini tancar les platges si la situació epidemiològica a la ciutat ho requereix.

Per tal de fer arribar les noves indicacions a tota la ciutadania, l’equip de govern tarragoní es reuneix aquest dijous a la tarda amb les tres federacions de veïns de Tarragona, ja que els considera “clau” per fer arribar el missatge de prudència davant el context actual. Castaño ha negat que la desescalada es fes de forma precipitada i ha posat èmfasi en la variant Delta, que ha “distorsionat” la relaxació de les mesures.