Un autobús es crema a l’Estació de Tarragona

El foc s'ha originat a la part posterior del vehicle i no ha causat ferits

Imatge de l'autobus afectat. Imatge: Nuria Garcia.

Aquest matí, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un autobús que es cremava a l’Estació de Tarragona. El vehicle, de l’empresa Plana, s’ha incendiat quan quedaven pocs minuts per a dos quarts de deu del matí i ha cremat tota la part posterior i els seients d’aquella zona.

El foc ha generat una gran fumerada visible des de diferents punts del centre de la ciutat, i ha alertat els veïns de Tarragona. En aquell moment, dalt del vehicle només hi estava el conductor, que no ha patit cap incident. Fins als llocs dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers, efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies. Cap a tres quarts de deu s’ha donat per extingit l’incendi, tot i que després s’ha hagut de treballar per retirar l’autocar afectat i per netejar la calçada. De moment, les andanes 11 a la 20 han quedat inoperatives.

Pel que fa a la causa del foc, no s’ha aclarit encara, tot i que les primeres hipòtesis apunten a una errada elèctrica o de gasoil.