La presidenta del Club Maginet, Anna Mula Vicient, sucumbeix als 55 anys

La presidenta del Club Maginet, Anna Mula Vicient, ha traspassat aquest divendres a la nit a casa seva a causa d’una parada cardiorespiratòria. La notícia ha deixat la ciutat sobresaltada, ja que Mula, qui tenia 55 anys, era molt coneguda al cercle cultural de Tarragona.

Anna Mula va néixer el 23 d’abril del 1963 i va estudiar a l’Institut Martí i Franquès i es va formar en magisteri a la Universitat de Barcelona. Després d’això, va treballar la major part de la seva vida a la Llar d’Infants El Ninot, situada a Campclar. Uns anys enrere, Mula ja havia agafat la baixa per malaltia.

A banda de ser coneguda per la seva carrera professional, la seva altra passió era el Club Maginet, l’entitat cultural que organitza activitats amb l’objectiu de fer perviure la memòria del personatge Maginet. Mula va prendre el relleu de president al seu oncle, Angel Vicient, qui va fundar el club al 1960.

A més, Mula col·laborava amb l’Associació de Veïns de la Verge del Carme i tenia relació amb el club de handbol de Sant Salvador, on hi juguen els seus dos fills.