José Luís Ábalos ha demanat “seny” als partits independentistes

El ministre afirma que la concentració a Madrid no representa "la seva Espanya" i lamenta que s'usi la "coartada de la "unitat" per fer caure l'executiu

Pla obert del ministre de Foment, José Luís Ábalos; de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en la presentació dels alcaldables del Camp de Tarragona. Imatge del 10 de febrer del 2019 (Horitzontal).

El ministre de Foment, José Luís Ábalos, ha afirmat que “si el diàleg fracassa” es llança el missatge que no hi ha cap altra opció que la “repressió”. Per això, ha demanat “seny” als partits independentistes i a PP, C’s i Vox. Així mateix, Ábalos ha criticat que les formacions convocants de la protesta a Madrid ho facin amb la “coartada” de la unitat d’Espanya i no per una “millor sanitat, educació o millora de les pensions”. “La meva Espanya no és la seva, si he d’escollir-ne una és la de la nostàlgia, inclusiva, integradora, que acull i no expulsa”, ha reblat el ministre de Foment, que ha fet aquestes declaracions en l’acte de presentació dels candidats socialistes al Camp de Tarragona aquest diumenge.