Dos detinguts per cultivar i vendre marihuana a Tarragona

La policia intervé en un domicili drogues, una plantació en creixement, material divers i diners en efectiu

Pla obert de dos agents de la policia espanyola vistos d'esquenes amb un detingut per tràfic de drogues a Tarragona. Imatge publicada el 14 d'agost del 2019. (Horitzontal)

La policia espanyola ha detingut dos veïns de Tarragona que cultivaven i distribuïen marihuana a la ciutat. Durant el registre domiciliari els agents han intervingut droga preparada per vendre, una plantació en fase de creixement, material específic per al tractament i cultiu de les plantes i diners en efectiu. Segons la investigació iniciada el juny passat, els detinguts s’ocupaven de la cura i el manteniment de les plantes, de les instal·lacions que s’havien habilitat i de la posterior distribució i venda. Per intentar que no els enxampessin, treien de casa les quantitats de droga exactes pactades amb els compradors perquè, en cas de ser interceptats per la policia, poder dir que era droga per al consum propi.

Els dos individus són de nacionalitat espanyola i estan acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública. En l’operatiu ha intervingut la Brigada Provincial de Policia Judicial de la comissaria de Tarragona, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana.